Onze service

Service
Annuleren
Recht op retourneren
Standaard garantie
Terug naar het overzicht

 Service
 
Bij Coollingerie.nl kunt u rekenen op een snelle en correcte service. U kunt op werkdagen de klantenservice bereiken van 09:00 tot 18:00 via email info@coollingerie.nl en op telefoonnummer (0031) 0481 354 310

We proberen uw mail op werkdagen direct te beantwoorden, maar uiterlijk binnen 5 uur heeft u een reactie.

info@coollingerie.nl

 Annuleren:
 
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Coollingerie.nl reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

 Recht op retourneren: (afkoelingsperiode)
 
U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u bestelde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6.3 van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Coollingerie.nl zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Coollingerie.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Opmerking:

Wegens hyginische redenen kunnen de volgende artikelen niet worden geretourneerd.

1. String/Shorts
2. Panty's
3. Kostuums dit is helaas noodzakelijk I.V.M fotosessies en gelegenheidsfeesten.

Ook de volgende items kunnen niet terug gezonden worden.

6. Items waarvan de kaartjes zijn verwijderd
7. Items die ruiken naar sigaretten rook of parfum
8. Items met vlekken
9. Items niet in de originele verpakking

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit Belgie dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Retouradres:

Coollingerie.nl
Weverkamp 13
6662 SP, Elst
Gelderland
Nederland

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Coollingerie.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald. Download hier het retour/ruil formulier.

 Standaard Garantie:
 
Coollingerie.nl garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld.

De garantietermijn van Coollingerie.nl is geldig voor 90 dagen. Coollingerie.nl is echter nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de zaken voor elke individuele toepassing door de afnemer, noch voor eventuele adviezen t.a.v. het gebruik of de toepassing van de zaken.

De afnemer is verplicht de geleverde zaken bij ontvangst onmiddellijk te controleren. Indien blijkt dat de afgeleverde zaak verkeerd, ondeugdelijk of incompleet is, dan dient de afnemer (alvorens over te gaan tot terugzending aan Coollingerie.nl deze gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden aan Coollingerie.nl. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde goederen dienen en kunnen uiterlijk tot maximaal 2 weken na levering aan Coollingerie.nl schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de zaken dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires) en in nieuwstaat verkerend. Ingebruikneming na constatering van gebreke, beschadiging ontstaan na constatering van gebreke, bezwaring en/of doorverkoop na constatering van gebreke, doet dit recht tot reclameren en terugzending geheel vervallen.

Indien klachten van de afnemer door Coollingerie.nl gegrond worden bevonden, zal Coollingerie.nl naar haar keuze of de geleverde zaken kosteloos vervangen of met de afnemer een schriftelijke regeling over de schadevergoeding treffen, met dien verstande dat de aansprakelijkheid van Coollingerie.nl en mitsdien het bedrag der schadevergoeding steeds beperkt is tot ten hoogste het factuurbedrag der betreffende zaken, danwel (naar keuze van Coollingerie.nl tot het maximale in het desbetreffende geval door de aansprakelijkheidsverzekering van Coollingerie.nl gedekte bedrag. Iedere aansprakelijkheid van Coollingerie.nl voor enige andere vorm van schade is uitgesloten, waaronder mede begrepen aanvullende schadevergoeding in welke vorm dan ook, vergoeding van indirecte schade of gevolgschade of schade wegens gederfde winst.

Coollingerie.nl is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door opzet of daarmee gelijk te stellen bewuste roekeloosheid van niet-leidinggevend personeel.

Deze garantie geldt niet indien:

A) Zolang de afnemer jegens Coollingerie.nl in gebreke is.
B) De afnemer de geleverde zaken zelf heeft gepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken.
C) De geleverde zaken aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd met de aanwijzingen van Coollingerie.nl zijn behandeld.
D) De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen.

Condities:

1.Voordat er producten retour gezonden worden dient Coollingerie.nl eerst op de hoogte te worden gesteld.
2.Onze garantie is niet geldig voor schade aan producten ontstaan door onzorgvuldig gebruik.
3.Retourneren moet geschieden binnen 30 dagen met de bijgevoegde rekening.
4.Ongefrankeerde pakketen worden door ons geweigerd.
5.De kosten voor het retourneren worden niet gedragen door Coollingerie.nl maar door de klant.

Volgende
Gratis verzending voor alle orders!
      Accessories
         Enkel / Handboeien
         Handschoenen
         Maskers
         Onzichtbare BH
         Pruiken
         Tattoo Sleeve
         Tepelbedekkers
      Avondjurken
         Lange jurken kant
         Lange jurken powernet
         Lange jurken wetlook
      Badmode
         Bikini
         Monokini
      Beenmode
         Kousen
         Leggings
         Panty
      Bodystocking
         Fishnet/Powernet
      Clubwear
         Fishnet/Powernet/Kant
         Laklook
         Leatherlook
         Stretch
         Wetlook
      Kostuums
         Piraat
         Dieren
         kerst
         Politie / Boef
         Schoonmaakster
         Sprookjes
         Tiroler
         Zeeman
      Nachtkleding
         Nachtjapon
         Ochtendjas/ Kimono
      Party Outfit
         Sexy Jurkjes
         Sexy Outfit
         Sexy Pakjes
         Sexy Rokje
      Sexy Grote Maten
         Fishnet/Powernet/Kant
         Laklook
         Leatherlook
         Stretch
         Wetlook
      Sexy setjes
         Babydoll
         Bustier/Corset
         Sexy setjes
         Teddy
      String/shorts
         Short
         String
      Sieraden
         Armbanden
         Enkelbandjes
         Kettingen
         Oorbellen
         Ringen
         Sexy Sierraden
speciale
idealCreditCard/MultiSafepay Qshops
Nieuwe Collectie
Suzy's Secrets